Wednesday, 19 December 2012

Okay , JUST DO IT !!!!

ASSALAMUALAIKUM `~

btw , saja je sebenarnya nak update blog , takut bersawang pulak nanti ;3
tahun 2012 akan melabuhkan tirai . so now , that's means tahun depan saya spm !!
ya Allah ! dah besar rupanya saya nie haha :D 
SO for now ,  i think , takde masa lagi dah nak relaks2 segala semua tu , .. stop fikir pasal DIA <3 hehe , tapii tak la boleh lupa terus . hehe ;3
emm okay lha , tu je kot . takde idea lha nak taip . nanti kalau ade peluang dan ruang , boleh updte lgi .. k SALAM ;)
ok publish

Sunday, 21 October 2012

just a second !

salam ,..
just nak cakap .. aku sayang dia sangat sangat . HAHAHAHA

Wednesday, 21 December 2011

M Y L O V E L Y F A M I L Y

Aku sayang sangat kat famili aku ^_^
korang nak taw tak pasal famili aku ? hee :D
law nak taw , teruskan membaca . law tak sudi , just close the tab . 
easy right ? huh ~~
aku anak bongsu dari 3 adik beradik .. ckit jew siblings aku .
aku takde adik pn . dah la anak perempuan sorang je .
huhu . bosan uh mmg laa tapi nak buat mcm mne un . redha je :)
abg aku yg first uh namenye syukri . study kt masterskill Ipoh ^_^
yg second uh , kamil . study kt KPM . taw ke ape mnde uh ? hee :D
tak taw takpe . buat2 paham je .
hoho :P
aku study kt mne ??
takya cite laa . malu malu >.<

# err , nak tngok tak gmba kami mase kecik kecik ? hee :D
tak comel mcm korang pn . 
tapi ade ur ckit :)
hoho :P
perasan suda . 
hahaa . 
j o m k i t a l i h a t   =)
 ney ngn kawan . nuyol :)

m y p a r e n t s . l o v e t h e m s o m u c h t i l l t h e e n d o f m y l i f e

Tuesday, 20 December 2011

t e m a n H A N Y A s e k e t i k a

H e l l o ~ h e l l o ~
Assalamualaikum :)
KAWAN MMG MUDAH DICARI , TAPI PASTI AKAN DISAKITI . TERIMA KASIH !



I just wanted 2 remain u that i love u alot n tengss 2 GOD 4 blessing me with a F R I E N D that is just simply amazing :)
so , if u think there is no who U N D E R S T A N D or C A R E ,

remember that i love u and try 2 S M I L E

Monday, 19 December 2011

I'm just to share u about '22 DISEMBER 2011'

i'm just want to take ur time just a little minute to read my 'cerpen' ..hee . firstly , aku nak ckp pasal diri aku ney . mybe cuak sgt kot nak amik result PMR .. btw , smlm aku langsung tak bole nak lelapkan mata aku ney . then , aku bukak la 'buku' aku . facebook la uhh . hee :D
nasib la ade jugak fren aku yg masih tak tdow lagi . untunglaa aku . hee . coz ,diorang la temankan aku . nak taw ? waa ~ secret2 . hee . dia mmg baik . law nak taw , dia la yg ajar aku buat blog ney . kitorang kenal takde la lame sgt . just bru dlm sminggu dua je . kt facebook la . group 'sembang sengal' .. hoho:P
huh ! balik ke cite tdi . aku tak tdow smpai pkul 6 pagi . pecah rekod jugak la . sebab , first time mcm uh . selalunya , aku bertahan just smpai pkul 3 je . orang yg tdow pn bgon blik n pelik tngok aku masih on9 -.- hee . pecah rekod PERKASA . hahaa :D ( tersedak pengetua aku )
keesokannye , aku bgon awal . first time mcm ney . slalu bngun tdow , matahari dh tegak . huhu ;) aku tak tw la ape masalah aku ney . tapii aku tw sbnanye masalah aku ney pe . hee :D takot nak menerima result PMR khamis ney lah . mak aku ckp , jgn pkir sgt . sebab dh usaha kan . so , skrg ney perlu berdoa dan tawakal jew . serahkan smuanye kt Allah . 
Tapi , aku dah pening2 skrg ney . badan pn dah mulai panas ckit2 . hati gelisah , tak tenang lgsg . ney ke petanda 9A ?? hehe . just kiddinn ^_^  tapi aku harap mcm uh laa . AMIN~ kalau tak dpt catch up , mungkin itu bukan rezeki aku . aku redha :)
ape2 pn , aku terime je ape yg ditentukan . aku dah berusaha sungguh2 so ape yg dpt , aku aku rase puas hati sgt2 . itu usaha aku sendiri . n guru2 jgak .n my parent .hee :D

Hopefully , i will get a flying colour :)
tengss 4 reading :)

AbOuT me

hai . fifa here ^_^ hee :D umur baru nak msuk 16 tahun . kecik lagi . hoho :P sekolah kat SMK seri perkasa :) law bosan , suke tdow , makan . haha . sebab uh la badan saya ney gemuk ckit :) hee . ckit je taw . emm lagi nak cte ape eh ? tangan ney mmg malas nak menaip pnjg pnjg . huhu . da besaa t nak jdi seorang doktor ( INSYAALLAH ) hope tercapailah cita cita saya uh . oke lur , cukup smpaidi situ . bubye ^_^