Wednesday, 19 December 2012

Okay , JUST DO IT !!!!

ASSALAMUALAIKUM `~

btw , saja je sebenarnya nak update blog , takut bersawang pulak nanti ;3
tahun 2012 akan melabuhkan tirai . so now , that's means tahun depan saya spm !!
ya Allah ! dah besar rupanya saya nie haha :D 
SO for now ,  i think , takde masa lagi dah nak relaks2 segala semua tu , .. stop fikir pasal DIA <3 hehe , tapii tak la boleh lupa terus . hehe ;3
emm okay lha , tu je kot . takde idea lha nak taip . nanti kalau ade peluang dan ruang , boleh updte lgi .. k SALAM ;)
ok publish

Sunday, 21 October 2012

just a second !

salam ,..
just nak cakap .. aku sayang dia sangat sangat . HAHAHAHA